nemas nejake linky, hlavne na to pozadie? lebo predpokladam, ze to je asi neco specialne..tak isto, jak na fotenie dymu, ze?
mám, toto je ono: https://eshop.fomei.com/cz/produkt/colormatt-coal-130-x-100-cm/ ja k nemu používam produktový stôl, ale keď si trochu kutil, tak ho použiješ bez problémov.
V prvom rade fotak. Pocitam ze mas. Potrebujes pozadie (biele, cierne), nejake svetla so softboxami, dazdnikmi, reflektormi. Na odraz sa da pouzit sklo pod produkt.
nemas nejake linky, hlavne na to pozadie? lebo predpokladam, ze to je asi neco specialne..tak isto, jak na fotenie dymu, ze?
ahoj, velmi sa mi pacia tieto fotky na ciernom pozadi, alebo bielom s odrazom...sorry za priblblu otazku, ale co na to treba? chcem si to skusit
V prvom rade fotak. Pocitam ze mas. Potrebujes pozadie (biele, cierne), nejake svetla so softboxami, dazdnikmi, reflektormi. Na odraz sa da pouzit sklo pod produkt.
nedokonalosti ako zubatý rez a odlomený syr sú v takomto prípade naozaj dôležité ak to teda má byť rekl.foto, táto kategória vyžaduje dotiahnuť detail až do dokonalej gýčovitosti najviššej lebo čo najlepšie predáva ? no predsa gýč ! omrvinky by možno bolo lepšie redukovať len na sezamové semienka to vizerá lepšie amožno by stálo za pokus aj biele pozadie, farebne sa mi páči.
Myslím, že fotka účel bude plniť, vypínam notebook-a a odchádzam do kuchyne...:)
Omrvinky nevadia, aj viacej, hore priestor zrejme na reklamný slogan. Pekná fotka.
Myslím, že fotka účel bude plniť, vypínam notebook-a a odchádzam do kuchyne...:)
Omrvinky nevadia, aj viacej, hore priestor zrejme na reklamný slogan. Pekná fotka.
este 1 vec. z mojho osobneho hladiska, k prosciutto sunke nepasuje sezamova kaiserka. viac by pasovala klasicka, \"obycajna\" kaiserka z bielej muky alebo potom taka ta tmava kaiserka alebo este ta \"kralovska\" kaiserka ...
nie je to skôr otázka chuti každého človeka? koľko ľudí toľko chutí a ešte by si neveril ako je to regionálne rozdielne, stačí prejsť len do inej doliny a ľudia už chcú niečo iné, sú na iné zvyknutý. aspoň čo sa pečiva týka.
čo sa týka omrviniek, tie boli zámer, mne osobne tam neprekážajú. ale v každom prípade ďakujem za zastavenie a komentár.
jaaj ... a este 1 radu ku krajaniu kaiserky. ak chceme dosiahnut co najcistejsi rez pri krajani peciva, pockame, kym trochu zmakne a nebude take chrumkave a lamave. vizualne vyzera tak isto... ...
este 1 vec. z mojho osobneho hladiska, k prosciutto sunke nepasuje sezamova kaiserka. viac by pasovala klasicka, \"obycajna\" kaiserka z bielej muky alebo potom taka ta tmava kaiserka alebo este ta \"kralovska\" kaiserka ...
pecivo by som odrezal ostrejsim nozom, nech je rez tej kaiserky co najcistejsi a najmenej vystrbeny. dalej by som odstranil tie drobky, co opadali z peciva. syr mohol byt aj krajsie odrezany. v tom pravom rohu sa ti uz odlamuje. prisvietil by som to este 1 bleskom alebo svetlom zo zadu, nech vyniknu obrysy. a priclonil by som to este trochu viac, nech tam je vidiet viac detailov. inak to je farebne velmi pekne. hned by som sa do toho pustil. I'm lovin' it!
Technika: Canon EOS 5D Mark II,
Canon EOS-1V,
Canon EOS500N,
Objektívy: Samyang 14mm f/2.8 IF ED UMC,
Sigma 35mm F1.4 DG HSM,
Samyang 35mm F1.4 AS UMC,
Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM,
Canon EF 85mm F1.2 L USM (II),
Canon TS-E90mm f/2.8,
Canon EF 17-40mm f/4L USM,
Canon EF 50mm f/1.4 USM,
Príslušenstvo: zábleskové svetlá Fomei Digital Pro X, Digitalis
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
Komentáre a hodnotenia
Zoradiť od najstaršíchhttps://eshop.fomei.com/cz/produkt/colormatt-coal-130-x-100-cm/
ja k nemu používam produktový stôl, ale keď si trochu kutil, tak ho použiješ bez problémov.
čo sa týka omrviniek, tie boli zámer, mne osobne tam neprekážajú. ale v každom prípade ďakujem za zastavenie a komentár.