mraz dobre vyjadruje lad, namraza, cencule atd. a studene farby. teraz je vonku -10, staci nieco zaujimave obliat a zachvilu to zamrzne, strukture sa da pomoct praskom, cukrom napr.
o mraze môžu svedčiť prázdne sedačky; my máme na tento mesiac tému , zdá sa mi, -12°C , tak neviem, ako na to
mraz dobre vyjadruje lad, namraza, cencule atd. a studene farby. teraz je vonku -10, staci nieco zaujimave obliat a zachvilu to zamrzne, strukture sa da pomoct praskom, cukrom napr.
Zaber vznikal v 2700m nad Rudolfkou pri Grossglockneri, vonku bol mrazivy vietor a -20, takze o nejakom velkom komponovani nemohlo byt reci a bol som rad ked som zmrznutymi prstami nasiel spust, zato vsak tato mozno hodinova prezentacia slnka po tyzdni plnom snezenia a oblakov bola uplne fantasticka. Hory vo mne vzdy vyvolavaju chut fotit a fotit, tu ma zaujal vrch hory v oblakoch a lanovka, ktora v nich pekne koncila. Mozno je trochu skoda ze ten treskuci mraz z toho zaberu nedycha tak, ako by som si zelal.
o mraze môžu svedčiť prázdne sedačky; my máme na tento mesiac tému , zdá sa mi, -12°C , tak neviem, ako na to
Zaber vznikal v 2700m nad Rudolfkou pri Grossglockneri, vonku bol mrazivy vietor a -20, takze o nejakom velkom komponovani nemohlo byt reci a bol som rad ked som zmrznutymi prstami nasiel spust, zato vsak tato mozno hodinova prezentacia slnka po tyzdni plnom snezenia a oblakov bola uplne fantasticka. Hory vo mne vzdy vyvolavaju chut fotit a fotit, tu ma zaujal vrch hory v oblakoch a lanovka, ktora v nich pekne koncila. Mozno je trochu skoda ze ten treskuci mraz z toho zaberu nedycha tak, ako by som si zelal.
formát je prdlajs, a nie dobrý; celý dej je v spodnej polovici plochy; nepoviem, ak by bola zaujímavá obloha, tak to potiahnem vyššie, ale stále by to bolo na formát 3/2; to je tu niekedy na nervy ...
formát je prdlajs, a nie dobrý; celý dej je v spodnej polovici plochy; nepoviem, ak by bola zaujímavá obloha, tak to potiahnem vyššie, ale stále by to bolo na formát 3/2; to je tu niekedy na nervy ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
Komentáre a hodnotenia
Zoradiť od najstarších