hola chcem poprosit o radu, ako postupovat - dcera ma canon telo a na nom nasadeny ten plastovy fixfocus EF 50mm. problem je, ze nasadit isiel, dolu vsak nejde dat. s telom komunikuje, meria, foti.
nechcem na to zatial pouzit hrubu silu a odniest to do prolajka, kde sa dozviem "ale to mozete zahodit a oprava vas bude stat 1500e a bude trvat mesiac", co je ich standardna odpoved, na to je vzdy cas.
ako sa to da riesit a pripadne nejaky tip na servis canon v BA a okoli.
Raz som mal s tym objektivom rovnaky problem. Vybrat mi to islo tak, ze som otocil fotak dole objektivom, trochu pohrkal a otocil objektivom. Vyskusaj.
Raz som mal s tym objektivom rovnaky problem. Vybrat mi to islo tak, ze som otocil fotak dole objektivom, trochu pohrkal a otocil objektivom. Vyskusaj.
Mr. Matunak from New Castle > http://www.matunak.sk/
dakujem, pozeram ze opravuje nielen canon, zrejme vyuzijem. lebo v Ba v tomto smere skapal pes, odkedy Horsta vystipali z Palackeho, ostala len Prolajka, a tam chodim uz len v stave maximalnej nudze.
zaseknuty canon 50mm v bajonete
nechcem na to zatial pouzit hrubu silu a odniest to do prolajka, kde sa dozviem "ale to mozete zahodit a oprava vas bude stat 1500e a bude trvat mesiac", co je ich standardna odpoved, na to je vzdy cas.
ako sa to da riesit a pripadne nejaky tip na servis canon v BA a okoli.
dakujem
poistka pruzi, nejde bez odporu, len objektiv je tuhy, ziadna vola, ako keby zaseknute :-/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom