Vlastním Olympus Pen Lite E-PL5, od roku 2013 som s ním nafotil nespocetne mnozstvo kvalitnych fotografii v 99%-nej spolupráci s Panasonic 25mm f/1.4 Fotak stale funguje ako má no chcel by som ho upgradnut. Mam dilemu ci zobrat Olympus E-M5 Mark II za £479.99GBP z eglobalcentral.co.uk alebo novsi Olympus E-M10 Mark III. Pravdupovediec viac sa mi pozdava Olympus E-M5 Mark II, viacej moznosti kustomizacie ovladania + otocny display. Mohli by ste poradit ktory je lepsi ak su zhruba za rovnaku cenu? Starsi ale vyssia trieda alebo novsi ale nizsia trieda?
Vlastním Olympus Pen Lite E-PL5, od roku 2013 som s ním nafotil nespocetne mnozstvo kvalitnych fotografii v 99%-nej spolupráci s Panasonic 25mm f/1.4 Fotak stale funguje ako má no chcel by som ho upgradnut. Mam dilemu ci zobrat Olympus E-M5 Mark II za £479.99GBP z eglobalcentral.co.uk alebo novsi Olympus E-M10 Mark III. Pravdupovediec viac sa mi pozdava Olympus E-M5 Mark II, viacej moznosti kustomizacie ovladania + otocny display. Mohli by ste poradit ktory je lepsi ak su zhruba za rovnaku cenu? Starsi ale vyssia trieda alebo novsi ale nizsia trieda?
Ahoj Pošli mi link na ten Olympus neviem ho tam totiž nájsť.
www.eglobalcentral.eu - a nieje to daky "FAKE" web? V tom ich menu ani nemaju v ponuke znacku OLYMPUS, namiesto "Ooo" pisu v nazve "0" (nulu) t.j. 0(nula)lympus. Kontakt na firmu som tam nenasiel ...
www.eglobalcentral.eu - a nieje to daky "FAKE" web? V tom ich menu ani nemaju v ponuke znacku OLYMPUS, namiesto "Ooo" pisu v nazve "0" (nulu) t.j. 0(nula)lympus. Kontakt na firmu som tam nenasiel ...
Je tu na nich celé vlákno a zatiaľ všetci nakúpili bez problémov...
Jedna z výhod E-M5 Mark II je, že je plne ovládateľný cez počítač pomocou OLYMPUS Capture (to jest nastavíte ním hodnoty clony, času, iso, vyváženia bielej, približovanie, zaostrovanie... čo je pre niekoho +) a E-M10 sa cez počítač nedá ovládať vôbec (zmiatol ma starší článok, kde sa vyskytla táto chybná informácia..). Dúfam, že tomu rozumiem správne.
Dilema Olympus E-M5 Mark II alebo Olympus E-M10 Mark III
Fotak stale funguje ako má no chcel by som ho upgradnut.
Mam dilemu ci zobrat Olympus E-M5 Mark II za £479.99GBP z eglobalcentral.co.uk alebo novsi Olympus E-M10 Mark III.
Pravdupovediec viac sa mi pozdava Olympus E-M5 Mark II, viacej moznosti kustomizacie ovladania + otocny display.
Mohli by ste poradit ktory je lepsi ak su zhruba za rovnaku cenu?
Starsi ale vyssia trieda alebo novsi ale nizsia trieda?
Nie, nepotrebujem 4K.
Idem do E-M5 Mark II.
Dakujeeeeem
Fotak stale funguje ako má no chcel by som ho upgradnut.
Mam dilemu ci zobrat Olympus E-M5 Mark II za £479.99GBP z eglobalcentral.co.uk alebo novsi Olympus E-M10 Mark III.
Pravdupovediec viac sa mi pozdava Olympus E-M5 Mark II, viacej moznosti kustomizacie ovladania + otocny display.
Mohli by ste poradit ktory je lepsi ak su zhruba za rovnaku cenu?
Starsi ale vyssia trieda alebo novsi ale nizsia trieda?
V tom ich menu ani nemaju v ponuke znacku OLYMPUS, namiesto "Ooo" pisu v nazve "0" (nulu) t.j. 0(nula)lympus.
Kontakt na firmu som tam nenasiel ...
V tom ich menu ani nemaju v ponuke znacku OLYMPUS, namiesto "Ooo" pisu v nazve "0" (nulu) t.j. 0(nula)lympus.
www.ephoto.sk/forum/28/12983/eglobalcentral-eu-skusenosti/strana-26/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom