Ahojte, v práci máme E520 + setový objektív. Plánujeme k nemu dokúpiť objektív na fotenie koncertov v sále. V 90% scén sú účinkujúci osvetlení umelým svetlom (rôznych podfarbení).
Prosím viete mi poradiť aký objektív by bolo najlepšie na takéto podmienky použiť? Ďakujem pekne
Ako mne je to jasne, ide o to ako z neho dostat co najviac. Osobne by som to neriesil vobec, ako som pisal hned v prvom prispevku, je to v zamestnani a teda fotak nezmenim.
E-520 som kedysi mal, ale dnes už fakt radšej kúpiť niečo nové, ono ani tie ojazdené lepšie sklá na starý 4/3 systém nie sú moc dostupné a ani také lacné, ako by sa čakalo. Reálne je podstatné, ako ste pri tých koncertoch ďaleko od objektu. to môže byť od širokáča až po tele...
Ahojte, v práci máme E520 + setový objektív. Plánujeme k nemu dokúpiť objektív na fotenie koncertov v sále. V 90% scén sú účinkujúci osvetlení umelým svetlom (rôznych podfarbení).
Prosím viete mi poradiť aký objektív by bolo najlepšie na takéto podmienky použiť? Ďakujem pekne
je to ako keby si mal Velorex(Hadraplan a pytal sa,aky motor do neho namontovat,aby dobre jazdil v narocnejsom terene..no..ziadny.. a keby si uz don chcel namontovat nejaky dobry,drahy motor,to radsej za cenu toho motora kupit nejake vyvazene auticko..
E-520 som kedysi mal, ale dnes už fakt radšej kúpiť niečo nové, ono ani tie ojazdené lepšie sklá na starý 4/3 systém nie sú moc dostupné a ani také lacné, ako by sa čakalo. Reálne je podstatné, ako ste pri tých koncertoch ďaleko od objektu. to môže byť od širokáča až po tele...
Tiež hľadám objektív na E 410 s bajonetovým otvorom asi 46,5 mm a neviem ako sa to označuje
Olypus E520- aký objektív na koncerty?
Prosím viete mi poradiť aký objektív by bolo najlepšie na takéto podmienky použiť?
Ďakujem pekne
Fotak v tejto dobe uz dost moralne zastaraly...
Je mj jasne ze fotak je...aký je...
Osobne by som to neriesil vobec, ako som pisal hned v prvom prispevku, je to v zamestnani a teda fotak nezmenim.
Reálne je podstatné, ako ste pri tých koncertoch ďaleko od objektu. to môže byť od širokáča až po tele...
Prosím viete mi poradiť aký objektív by bolo najlepšie na takéto podmienky použiť?
Ďakujem pekne
a keby si uz don chcel namontovat nejaky dobry,drahy motor,to radsej za cenu toho motora kupit
nejake vyvazene auticko..
Reálne je podstatné, ako ste pri tých koncertoch ďaleko od objektu. to môže byť od širokáča až po tele...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom