Fotoservis na Nezabudkovej uz nerobi , takze ani SkyColor na Hlavnom. Ako spomina kolega tu nadomnov tak v Hainburgu. treba tam poslat nejakeho prieskumnika nech zisti ceny. ja to planjem posielat do Brna
pokial viem na slovensku uz nie je nikto kto by to robil
Fotoservis na Nezabudkovej uz nerobi , takze ani SkyColor na Hlavnom. Ako spomina kolega tu nadomnov tak v Hainburgu. treba tam poslat nejakeho prieskumnika nech zisti ceny. ja to planjem posielat do Brna
hmm fotoservis na nezabudkovej mi telefonicky potvrdili ze diaky naozaj nerobia. zislo by sa najst nejaky dalsi rozumny zdroj tejto sluzby.
ak niekto nieco najde tak prosim postnite detaily. mam taky pocit ze si budem musiet zohnat nieco na vyvolavanie filmov predsa len.
v hainburgu v niedermeyeri.dorozumies sa aj slovensky.ceny su podobne tomu ako to bolo vo fotoservise.dodacia lehota cca5dni.kvalita dobra a trufam si povedat ze ba aj lepsia
v hainburgu v niedermeyeri.dorozumies sa aj slovensky.ceny su podobne tomu ako to bolo vo fotoservise.dodacia lehota cca5dni.kvalita dobra a trufam si povedat ze ba aj lepsia
Robia tam aj zvitkove? v Sky color mi to nevedeli povedat.
Dnes som siel zaniest 3 fuji na Nezabudkovu, tak ma skoro *eblo, ked som videl oznam. Volal som ujovi, ze teraz uz nic nerobia. E\Problem bol ze mali strasne velku E6 masinu, ktora robila 300 filmov denne. Keby bola mensia, by to este slo. Masinu predali nejakej parte, ze by to sprevadzkovali neskoe, ale pochybujem. Je nerentabilna.
Ostava Tetenal na domov. Alebo sa poskladat na malu masinku.
Vyvolavanie diapozitivov.
ak niekto nieco najde tak prosim postnite detaily. mam taky pocit ze si budem musiet zohnat nieco na vyvolavanie filmov predsa len.
Volal som ujovi, ze teraz uz nic nerobia. E\Problem bol ze mali strasne velku E6 masinu, ktora robila 300 filmov denne. Keby bola mensia, by to este slo.
Masinu predali nejakej parte, ze by to sprevadzkovali neskoe, ale pochybujem. Je nerentabilna.
Ostava Tetenal na domov. Alebo sa poskladat na malu masinku.
robia za 7.90
robia za 7.90
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom