Keď mám pravdu povedať tak som nechcel ani toto vlákno zakladať ale neviem si rady . Mám prach v snímači bude stačiť ked ho vyfúkam ofukovacím balonikom ktory ma zosilnení nárazový učínok až 30kpa alebo čo stím mám robiť ?
Presnejšie tento balonik : http://photonet.sk/shop/ofukovaci-balonik-30kpa/p_47220.html
Ahojte. Nechcem zakladat novu temu. V kosicicach sa niektore predajne a servisy zrusili. Kde davate cistit snimace csc alebo zrkadloviek v Kosiciach, pripadne Presove. Aka je tam cena (aj na pockanie)? Dakujem
Kedze nerad davam fotak do ruk niekomu (najma servisakom), tak som pred par rokmi skusil sam, aj ked som sa dost obaval. Kupil som lepiacu gelovu tycinku Eyelead (tutorialy postupu su na nete) a vycistil sam. Je to otazka par minut a naozaj sa nie je coho obavat. Odvtedy som to robil x-krat. Doporucujem vyskusat.
Ty kokos, 30€? To je za 5 minut (maximálne) pekná pálka. Vyser sa na to a vyčistí si to sám. Možno mám doma kupóny k d500 na čistenie. Ani neviem, či boli pribalené, ak áno, tak ti ich kľudne darujem.
Ty kokos, 30€? To je za 5 minut (maximálne) pekná pálka. Vyser sa na to a vyčistí si to sám. Možno mám doma kupóny k d500 na čistenie. Ani neviem, či boli pribalené, ak áno, tak ti ich kľudne darujem.
Ty zvládneš čistenie za 5 minut? Ja ked si senzor čistím sám tak nezriedka mi to trvá aj hodinu, kým sa dopracujem ku uspokojivému výsledku. Vždy to má taký priebeh, že po prvom vyčistení vidím síce rozdiel oproti stavu pred čistením, ale vidím nejaké nedostatky - zrniečko prachu ešte tu, ešte tam atď. No a keď sa s tým individuálne jebkám a robím to hádam aj na 10 pokusov....
čistenie snímača
Mám prach v snímači bude stačiť ked ho vyfúkam ofukovacím balonikom ktory ma zosilnení nárazový učínok až 30kpa
alebo čo stím mám robiť ?
Presnejšie tento balonik : http://photonet.sk/shop/ofukovaci-balonik-30kpa/p_47220.html
Ďakujem za odpoveď tu je fotka
Dakujem
Odpisali mi z fotomanu, ze cistia len Nikony- 30 eur.
Vždy to má taký priebeh, že po prvom vyčistení vidím síce rozdiel oproti stavu pred čistením, ale vidím nejaké nedostatky - zrniečko prachu ešte tu, ešte tam atď. No a keď sa s tým individuálne jebkám a robím to hádam aj na 10 pokusov....
Kde robím chybu?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom