Franco Fontana: Zviditeľniť neviditeľné
Franco Fontana, už viac ako 60 rokov zaznamenáva pulz krajiny s výnimočným citom pre kompozíciu a tón. Základnými ingredienciami jeho kuchyne je línia, tvar, farba, svetlo a tieň.
Franco Fontana, už viac ako 60 rokov zaznamenáva pulz krajiny s výnimočným citom pre kompozíciu a tón. Základnými ingredienciami jeho kuchyne je línia, tvar, farba, svetlo a tieň.
Keď sa zíde partia nadšencov pre fotografovanie a spoznávanie krásnej prírody,takmer vždy je to dobrý základ ,aby sa podarila dobrá akcia. Fotoklub v Banskej Bystrici už pár takýchto akcii absolvoval a tento rok sa rozhodli jeho členovia oprášiť spo
Predstavte si teplotu -30 stupňov, 2 metre snehu a v takomto počasí ľudí na bicykloch. Inými slovami vitajte vo Fínsku.
V sobotu 28.4. sa neďaleko Brna, v obci Habrovany odohrala historická bitka o tzv. Habrovanskú tvrz.
Keď som rodine oznámil, že cestujem do Šanghaja, ich reakcia bola: „Prečo práve v piatok 13-teho? “.
... alebo pár obrázkov a viet o tom, čo sme videli za štyri hodiny.
Zónový systém. Načo a prečo? Je to vôbec v dnešnej dobe potrebné? Aplikuje vôbec niekto tento systém? Niekoľko mojich myšlienok a pohľad na tento systém sa dozviete v tomto príspevku.
Vraví sa, že navštíviť Čínu a nebyť na Veľkom Čínskom Múre je ako keby človek v Číne ani nebol. Iní vravia ...
Prach je zákerný. Určite to všetci dobré poznáte, keď čistíte doma obrazovku a iné veci. No a na čb negatíve je to veľký postrach, keďže pri skenovaní nie je možné použiť digital ICE. Čo s tým? Čítajte tento príspevok!
ČLÁNKY - aktuálne diskutované